Hive. Eerst was het Steem. Mijn eerste blogpost op Steem was op 3 Januari 2018. Hoe kwam ik erop. Grappig maar een filmpje op youtube over een token die de porno industrie ging gebruiken. Smart media tokens. Klonk allemaal goed in mijn oren en dacht dat kan het wel eens helemaal gaan worden. Gelijk heb ik een account aangemaakt. Wat gelijk een steem wallet was. En zo begon mijn reis into blockchain. 

Maar ik wil iedereen aanraden om ermee te beginnen, Om een feeling te krijgen met blockchain. Je hoeft er helemaal geen geld in te stoppen en je kan iets opbouwen from scratch. Maar als je eenmaal in zo een ecosysteem zit en je hier wat aan het doen bent zoals bijvoorbeeld een spelletje. Dan wil je zelf gewoon geld erin steken want je krijgt zo je digitale behoeftes zullen we maar zeggen. 

Om deze reis te beginnen heb je een hive account/wallet nodig. Als je dat via onderstaande link doet dan gaat dat vrij soepel. Plus ik krijg een referral erbij

https://peakd.com/register?ref=pacolimited

Belangrijk is dat je de gegevens die je krijgt aan het begin goed bewaard! Je kan hier niet een helpdesk bellen die alles voor je regelt. Dus sla dat pdf bestand op en noteer je master password! 

Om niet elke keer je wachtwoord/sleutels in te hoeven vullen als je een actie uitvoert op de een van de vele DAPPS die op hive draaien is hive keychain. Hier importeer je je sleutels in en dan hoef je nog maar een keer per sessie een password in te vullen.

https://chrome.google.com/webstore/detail/hive-keychain/jcacnejopjdphbnjgfaaobbfafkihpep?hl=en

https://peakd.com is een van de meest gebruikte sites voor het bloggen op hive. Dus als je van bloggen houd dan is dit de place to be! Maar ook om te lezen uiteraard. Er staan een hoop goede artikelen op. 

Ik neem aan dat als je dit leest je enigszins geïnteresseerd bent in digitale kunst Dan is dit een aanrader voor jou! Misschien om jouw digitale creaties te gaan verkopen of om een collectie op te bouwen en zo ook kunstenaars over de gehele wereld kunt steunen. En vergeet niet dat 1 euro hier ergens anders zomaar 10 euro waard kan zijn. 

https://nftshowroom.com/?r=pacolimited              

Share This